Ljubodrag Brkić još četri godine na čelu OSNO!

U petak 01.04.2016. godine u sali hotela "Vidikovac" održana je Izborna Skupština Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga. Skupštini je prisustvovao 31 od ukupno 42 delegata. Za Predsednika je jednoglasno izabran Ljubodrag Brkić, koji je ovu funkciju obavljao i u prethodne četri godine.

Za novog potpredsednika Saveza, na predlog predsednika Brkića, Skupština je jednoglasno izabrala Prof. Aleksandra Milojevića, dugogodišnjeg odbojkaškog radnika, nekadašnjeg predsednika ŽOK Student i OK Niš i jednog od osnivača Svetosavskog turnira.

Pored predsednika i potpredsednika za članove Upravnog odbora izabrani su Srđan Arnautović (OK Millennium), Zoran Nejković (OK Desetka) i Nikola Brkić (Udruženje odbojkaških sudija Grada Niša). Skupština je jednoglasno usvojila finansijski i izveštaj o radu između dve Skupštine.

Skupština je završena svečanim delom, u kome su uručene plakete klubovima čiji predstavnici septembru prošle godine nisu prisustvovali Svečanoj sednici povodom 50. godina OSNO. Među nagrađenim klubovima bili su OK Stampedo, OK Pirot, ŽOK Pirot i OK Caribrod.

Više slika sa Izborne Skupštine možete videti klikom ovde.

Tabela

Klub Utak Bod
2 6
2 4
1 3
2 3
2 2
3 1
1 0
1 0

Zanimljivosti