Odigran turnir NIŠ 2013

Na terenima bazena Čair u organizaciji Grada Niša, Uprave za obrazovanje kulturu i sport i Odbojkaškog kluba Niš održan je turnir u odbojci na pesku NIŠ 2013.

Učešće na turniru uzelo je 8 parova u ženskoj i 16 parova u muškoj konkurenciji. U petak 30.08. održane su borbe po grupama u muškoj konkurenciji dok je u subotu 31.08. na redu bila eliminaciona faza. Nedelja 01.09. pripala je damama koje su se takmičile po sistemu eliminacije.

Prvo mesto u konkurenciji dama pripalo je paru Nikolić/Prlinčević koje su u finalu bile bolje od para Stanković/Rinčić. Treće mesto pripalo je paru Cvetković/Trpković.

U muškoj konkurenciji prvo mesto osvojio je par Stojković/Pržić. Oni su u finalu savladali par Sklepić/Pejčić, dok je treće mesto pripalo paru Stamenković/Đorđević.

Više slika sa turnira moći će te da vidite na zvaničnoj Facebook stranici. Video zapis možete videti klikom ovde ili posetom našem YouTube kanalu.

Turnir je protekao u odličnoj organizaciji, a organizatori su na kraju pozvali učesnike da se i naredne godine okupe na istom mestu.