Odigrano finale Svetosavskog turnira

Finale 19. Svetosavskog turnira u odbojci odigrano je u ponedeljak 18.02.2013. godine u sali OŠ "Miroslav Antić". U konkurenciji pionira prvo mesto osvojila je OŠ "Sveti Sava" koja je u finalu savladala OŠ "Stefan Nemanja", dok je treće mesto pripalo ekipi OŠ "Čegar".

Kod pionirki zlatnu medalju osvojila je OŠ "Sveti Sava" pobedom u finalu nad OŠ "Čegar". Treće mesto i bronzana medalja pripala je OŠ "Stefan Nemanja".

Odbojkaši gimnazije "Svetozar Marković" osvojili su prvo mesto u konkurenciji omladinaca. Oni su u finalu bili bolji od učenika Elektro-tehničke škole "Mija Stanimirović". Treće mesto osvojila je Gimnazija "9. maj".

Gimnazija "Svetozar Marković" osvojila je zlatnu medalju i u konkurenciji omladinki pobedom u finalu nad Gimnazijom "Stevan Sremac". Na treće mesto plasirale su se učenice Gimnazije "Bora Stanković".

Priznanja najuspešnijim ekipama uručili su Ljubodrag Brkić, predsednik odbojkaškog saveza Nišavskog okruga, Marko Vukanac, trener odbojkaškog kluba Millennium, Vojkan Zdravković, delegat kontrolor na Drugoj ligi i odbojkaške sudije Milica Lošić, Aleksandra Jocić, Kristina Mladenović i Jelena Zagorac.