OK Desetka - Završetak uspešne sezone

Mesec jun je vreme kada odbojkaški klub Desetka svojim tradicionalnim akcijama završava sezonu. Izuzetak u tom smislu nije predstavljala ni ova godina. Članovi kluba podeljeni su u tri kategorije stariju, srednju i najmlađu. Starija i srednja grupa odigrale su završne mečeve u okviru Desetkine lige u školi Mika Antić, dok je za najmlađe članove u sali ove škole organizovan prikaz tehnike.

Da ovakav koncept daje rezultate potvrdila je i sezona 2013/2014 u kojoj su seniori ostvarili visok plasman u Drugoj ligi, dok su seniorke zauzele prvo mesto u Međuokružnoj ligi i kroz kvalifikacije se plasirale u Drugu ligu. Pionirke i kadetkinje bile su najbolje u Nišavskom okrugu, a zatim i domaćini polufinalnih turnira Prvenstva Srbije. U konkurenciji juniora, kadeta i pionira OK Desetka je zauzela drugo mesto u Nišavskom okrugu.

Uspešan završetak sezone upotpunile su i akcije na odbojka na pesku i odbojka na travi koje su održane na Kameničkom visu i na bazenu Čair.

Stručni tim OK Desetka zahvalio se svim članovima i poželeo im prijatan odmor, sa željom da orni i spremni dođu na početak priprema u avgustu.

Više slika sa ovih akcija možete videti na Facebook profilu OK Desetka.