Desetka odbranila, Dubočica osvojila prvo mesto na Kupu cara Konstantina

U sali OŠ "Mika Antić" održan je drugi međunarodni Kup cara Konstantina. Na dva terena, u dva dana, odigrano je ukupno 32 utakmice.

U konkurenciji kadetkinja prvo mesto osvojila je Dubočica iz Leskovca. Koja je u finalu savladala skopski Janta Volej rezultatom 2:0. U meču za treće mesto Milenium je savladao Stampedosa 2:1 u setovima. Peto mesto pripalo je Topličaninu iz Prokuplja, šesto ekipi Jagodine, sedma je Desetka, a osma ekipa Pirota.

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Vanja Ivanović iz odbojkaškog kluba Dubočica, dok je najmlađa učesnica turnira bila Minja Lakićević, članica OK Jagodina.

Prvo mesto odbranili su prošlogodišnji pobednici, kadeti OK Desetka. Oni su u finalu savladali Dubočicu iz Leskovca rezultatom 2:0 u setovima. Treće mesto osvojio je Borac iz Paraćina, četvrto Pirot, peto mesto pripalo je ekipi Topličanina, šesto odbojkaškom klubu Niš. Sedmo mesto zauzela je ekipa Jagodine, a osmo Janta Volej iz Skoplja.

Najbolji igrač turnira je Petar Ristić, a najmlađi učesnik Milan Panić, obojica članovi OK Desetka.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su Ljubodrag Brkić predsednik OSNO i Milovan Stojadinović sekretar OSNO i komesar Druge lige - Istok.

Više slika sa turnira možete videti na sledećem linku.

 

Tabela

Klub Utak Bod
2 6
2 4
1 3
2 3
2 2
3 1
1 0
1 0

Zanimljivosti