II TURNIR ODBOJKAŠKIH VETERANA I REKREATIVACA - SOKOBANJA 2019.

U Sokobanji je od 29. do 31. marta u organizaciji Odbojkaških veterana Niša, održan II turnir veterana i rekreativaca.  Blizu stotinu odbojkašica i odbojkaša iz cele Srbije takmičilo se u tri kategorije.

U ženskoj kategoriji prvo mesto osvojila je ekipa „Stjuardese“ iz Zemuna. Drugo mesto pripalo je ekipi „Šerpice“, takođe iz Zemuna, dok je bronzano odličje otišlo u ruke odbojkaške ekipe „Zdravstvo“ iz Novog Sada.

Muškarci su se takmičili u dve kategorije. Najbolji u kategoriji 45+ bili su odbojkaši Velikog Gradišta koji su na pobedničkom postolju stali iznad ekipe „Volley Vet’s“ iz Beograda, dok je treće mesto osvojio tim „Poklopci“ iz Zemuna.

U kategoriji 35+ „Piloti“ iz Zemuna zasluženo su osvojili treće mesto, dok su se u finalu našle dve niške ekipe. Odbojkaši „Veterana Grada Niša“ pobedili su ekipu „Niški veterani“ sa 2:0 i po drugi put uzastopno osvojili prvo mesto na turniru koji se tradicionalno održava u Sokobanji.

Po završetku finalnih mečeva proglašeni su i najbolji pojedinci. Za najbolje igrače na turniru izabrani su Bojana Nikolić u kategoriji žena, Dragan Mandić u kategoriji 45+ i Miloš Grozdanović u kategoriji 35+

Druženje je nastavljeno u obližnjem restoranu.

Tabela

Klub Utak Bod
2 6
2 4
1 3
2 3
2 2
3 1
1 0
1 0

Zanimljivosti