Održana redovna Skupština OSNO

U press sali Sportskog centra Čair održana je 17.12.2014. godine Redovna godišnja Skupština Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga.

Skupština je usvojila ostavku dosadašnjeg potpredsednika Dušana Petrovića. Za novog potpredsednika na predlog Odbojkaškog kluba Niš izabrana je Jelena Žarić Kovačević.

Usvojeni su jednoglasno finansijski izveštaj kao i izveštaj o radu. S obzirom da je će naredne godine biti obeleženo 50 godina Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga promovisan je i svečani logo za ovu manifestaciju.

Sednica je imala i svečani karakter pošto su uručeni pehari za osvojena prva mesta u takmičenjima u organizaciji OSNO za sezonu 2013/14. Podsetimo prvo mesto u konkurenciji seniorki osvojila je Desetka, u juniorskoj konkurenciji najbolje su bile odbojkašice Studenta i odbojkaši Niša. U konkurenciji kadeta najbolji su bili odbojkaši Niša i odbojkašice Desetke, a kod pionira najmlađe članice OK Desetka i odbojkaši Millenniuma.

Više slika sa Skupštine možete videti u našoj galeriji, a detalje sa Skupštine možete pogledati klikom ovde ili na našem YouTube kanalu.