OSNO nagradio OK Niš i ŽOK Student!

U sredu 29.04.2015. godine u press sali hale Čair održana je konferencija čija je glavna tema bila dodela plaketa OK Niš i ŽOK Student za rezultate ostvarene u sezoni 2014/2015. Podsetimo oba kluba ostvarila su plasman u viši rang takmičenja pa će se tako naredne sezone OK Niš takmičiti u Superligi, a ŽOK Student u Prvoj ligi Srbije.

Plaketu za postignute rezultate Odbojkaškog kluba Niš u protekloj sezoni predsedniku kluba Dejanu Jovanoviću uručio je predsednik OSNO Ljubodrag Brkić.

U ime Ženskog odbojkaškog kluba Student plaketu je primila zamenik kapitena Katarina Nejić. Plaketu je uručila potpredsednik OSNO Jelena Žarić Kovačević.

Na konferenciji su govorili Ljubodrag Brkić predsednik OSNO, Dejan Jovanović predsednik OK Niš i Žarko Stojadinović trener ŽOK Student.

Predsednik OSNO izrazio je zadovoljstvo činjenicom da su ovi rezultati ostvareni u godini kada OSNO slavi 50. godina svog postojanja, podsetio na detalje iz istorije dva najstarija niška kluba i čestitao klubovima na uspešnoj sezoni. Predstavnici klubova izvršili su kratku retrospektivu učinjenog u toku sezoni, ali i govorili o planovima za sezonu koja dolazi.

Kompletnu konferenciju možete pogledati klikom ovde ili na našem YouTube kanalu.

Tabela

Klub Utak Bod
2 6
2 4
1 3
2 3
2 2
3 1
1 0
1 0

Zanimljivosti